Sælg lodsedler

I Kristelig Handicapforening tilbyder vi bl.a. kirker, foreninger, skoler og enkeltpersoner at sælge lodsedler for os og modtage en god bonus!

I får ingen udgifter ved salget, og I kan altid returnere usolgte lodsedler – eller bestille flere.

Vi udgiver en lodseddel hvert forår som sælges over hele landet fra 15. marts til 15. maj og indtægterne herfra er en meget væsentlig del af Kristelig Handicapforenings samlede budget.

Vi er meget taknemmelige for de mange folk som går ud i hele landet hvert år og støtter vores sag.

Skal I være med?

10 KR. PR. LODSEDDEL
For at opnå bonus på 10 kr. pr. lodseddel skal I sælge mindst 100 lodsedler. Der er bonus for alle lodsedler, når I sælger mere end 100 stk*. Dvs. sælger I 100 lodsedler, får I en bonus på 1.000 kr.

SÆLG NÅR DET PASSER JER
Salgsperioden foregår fra 15. marts - 15. maj 2019 hvilket giver jer stor fleksibilitet i hvornår i salgsperioden I har mulighed for at sælge lodsedlerne.

STØT EN GOD SAG
Når I sælger vores lodsedler styrker i Kristelig Handicapforenings arbejde og sag og er med til at udbrede budskabet om, at alle mennesket er værdifulde og elsket.

* Enkeltpersoner kan opnå bonus på 1.250 kr. - for salg af 125 lodsedler. Er I flere enkeltpersoner, der sælger sammen, kan der opnås bonus på 1.250 kr. pr. person. For foreninger, klubber, skoler mv. er der ikke et maksimum for bonus.

PRAKTISK
Når du tilmelder dig eller en gruppe som sælgere vil I få tildelt en koordinator som I kan kontakte i forbindelse med spørgsmål eller hvis I fx skulle løbe tør for lodsedler. 

MOBILE PAY
Som noget nyt er det i år muligt at modtage et officielt skilt og keyhanger fra Kristelig Handicapforening med dit eget Mobile Pay nr. på. 

Bestil lodsedler

Bestilling:
Mobile Pay skilt
Ønsker du at modtage et Mobile Pay skilt?
Send bestilling

Praktisk info

Bonus er skattepligtig, og børn under 13 år kan ikke få udbetalt personlig bonus. Se reglerne her.

 

Gevinst
Lodsedlen er et skrabelodseddel, så man med det samme kan se, om man har vundet. Lodsedlerne koster 25 kr. pr. stk.

Gevinstlodsedler indsendes til landskontoret senest 1. juni og gevinster udsendes i perioden 15.-30. juni.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Tilmeld dig og følg os...