Ulla Andersen bliver leder af TreHusE

Den 1. september begynder Ulla Andersen som leder på bofællesskabet TreHusE i Høje-Taastrup.

Af Rikke Thomassen

Bestyrelsen for TreHusE har ansat Ulla Andersen som leder af bofællesskabet fra den 1. september 2016.

Ulla Andersen er 54 år og har flere års erfaring med ledelse og HR, blandt andet som selvstændig ledelsesrådgiver og som centerleder på Blå Kors døgnbehandlingsinstitution i Bjæverskov. Hun er uddannet både skolelærer og psykoterapeut og har også læst organisationspsykologi. Senest har hun arbejdet som selvstændig ledelsesrådgiver i forskellige organisationer og hjulpet dem ledelsesmæssigt i forhold til struktur, rammer omkring organisationen, HR, kontrakter, personalehåndbog og flere andre ting.

”Noget af det jeg glæder mig til som leder er at følge TreHusEs udvikling og sammen med personalet sikre en god faglighed på stedet.Jeg ser frem til at blive en del af bofællesskabets og beboernes hverdag og liv. Jeg har været på besøg en enkelt gang, og det var et meget fint møde med nogle skønne mennesker, som jeg glæder mig til at lære at kende,” siger Ulla Andersen.

Handicapområdet er et nyt fagligt område for Ulla Andersen, men hun har det meste af sit arbejdsliv beskæftiget sig med mennesker, der er udsatte af den ene eller den anden grund. 

”En af mine vigtigste opgaver som leder bliver at sikre, at det både er et kristent hjem og at fagligheden er i centrum. Det er to meget vigtige ting: at skabe et hjem, hvor man kan udfolde sin tro, og samtidig understøtte fagligheden og være med til at sikre, at den kan blomstre,” siger Ulla Andersen, der også glæder sig til samarbejdet med beboere, personale, pårørende, bestyrelsen, Kristelig Handicapforening og kommunerne.

Privat er Ulla Andersen gift med Finn Morten Andersen, der er landsdommer i Østre Landsret. De bor i Vanløse og kommer i Nordvestkirken i København. Hun har fire voksne børn og tre børnebørn. 

TreHusE holder velkomstreception for Ulla Andersen på TreHusE onsdag den 7. september fra kl. 15-17.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Tilmeld dig og følg os...