Stor tilslutning til møde om nyt bofællesskab

På interessemødet den 23. maj 2017 blev det besluttet, at der arbejdes videre med at undersøge og afdække mulighederne for et nyt bofællesskab i hovedstadsområdet, og der er aftalt et nyt møde den 30. august 2017.

40 mennesker var tirsdag den 23. maj samlet i Menighedshuset i Taastrup til et møde om et nyt bofællesskab i hovedstadsområdet. 

Kristelig Handicapforenings landsleder, Tove Søgaard, oplevede det som et meget positivt møde, hvor mange var klar på at arbejde videre sammen, og hvor der blev sat dato for næste møde – den 30. august 2017.

”Alle var meget interesserede, og der var en stor lyst til at dele viden og erfaring med hinanden. Det var også tydeligt, at vi skal arbejde videre med at undersøge og afdække mulighederne for et nyt bofællesskab.” siger Tove Søgaard, der glæder sig over, at der også er sat dato for det næste møde.

”Vi gik også fra mødet med en opgave til hinanden. Vi skal til næste gang være klar på, hvem der har lyst og mulighed for at gå ind i en arbejdsgruppe. Vi skal også overveje hvilke muligheder, vi ser for placering, og hvilke drømme og visioner, vi hver især har for et nyt bofællesskab. Det er også vigtigt, at alle overvejer, om der er andre personer, der skal inddrages i det videre arbejde – det kan både være beboere, pårørende eller videnspersoner,” siger Tove Søgaard.

Næste møde bliver den 30. august 2017 fra kl. 19-21 i Sognegården i Hedehusene, Hovedgaden 369, 2640 Hedehusene.

I løbet a sommeren vil der blive udsendt informationer til dem, der deltog i mødet og andre, der ønsker det. Kontakt Tove Søgaard, hvis du er interesseret i at modtage informationer: tove(at)k-h.dk, tlf.: 30 66 40 84. 

» Se referatet fra mødet den 23. maj 2017

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Tilmeld dig og følg os...