Ingrid Danielsen stopper som leder af Østbækhjemmet

Østbækhjemmets leder, Ingrid Danielsen, har opsagt sin stilling. Ingrid Danielsen har igangsat og tilført ØH en lang række gode nødvendige tiltag og forandringer, men hun ser sig ikke som den person,d er skal løfte Østbækhjemmet videre herfra.

Orientering fra Østbækhjemmets bestyrelse:

Østbækhjemmets leder, Ingrid Danielsen, har opsagt sin stilling. Bestyrelsen vidste at der lå en række store udfordringer ved tiltrædelsen i august 2015, og bad den nye leder tage fat på dem. Bestyrelsen mener at Ingrid har igangsat og tilført ØH en lang række gode nødvendige tiltag og forandringer, og har haft bestyrelsens fulde opbakning hertil.  Grundet kulturforskelle og ledelsesstil, ser Ingrid sig dog ikke som den person der skal løfte ØH videre herfra, trods bestyrelsens fulde opbakning. 

Tingene er sat godt i gang, og det har været meget spændende. Jeg er meget glad for det, jeg har set og oplevet på Østbækhjemmet, sagde Ingrid Danielsen på det møde, hvor hun informerede personalet om hendes beslutning.

Bestyrelsen har i respekt og med beklagelse taget beslutningen til efterretning, og er i gang med tanker om en kommende leder.

Bjarne Hvidberg, bestyrelsesformand

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Tilmeld dig og følg os...