Daniel Damgaard Laugesen bliver ny leder af Heragården

Det er med stor begejstring, at bestyrelsen for Heragården fortæller om ansættelsen af Daniel Damgaard Laugesen, der bliver ny leder af bofællesskabet Heragården fra den 1. august 2017.

Daniel Damgaard Laugesen bliver ny leder af bofællesskabet Heragården fra den 1. august 2017. 

Daniel Damgaard Laugesen er uddannet Diakon fra Diakonhøjskolen i Aarhus og har en diplomuddannelse i ledelse. Han har tidligere erfaringer fra handicapområdet og har gennem 15 år arbejdet som daglig leder både i kommunale dagtilbud og på Midtjyllands Kristne Friskole. Senest har han været ansat på KFUMs soldaterhjem i Boris. 

Det er med stor begejstring, at bestyrelsen for Heragården fortæller om ansættelsen af Daniel Damgaard Laugesen:

”Daniel passer rigtig godt ind på Heragården, og med sin åbne, imødekommende og rolige personlighed er han meget kvalificeret til at gå ind i samarbejdet med beboere, medarbejdere, pårørende og eksterne samarbejdspartnere. Hans lyttende og rolige tilgang til medmennesker er med til at skabe tryghed og forudsigelighed, hvilket er vigtige ingredienser som leder på Heragården. Med sin ledelsesmæssige erfaring vil han kunne bevare og fortsat bidrage til den positive faglige udvikling, Heragården er i, og Daniel vil arbejde for at kvalitet i Heragårdens pædagogiske tilbud og kristne værdigrundlag skal gå hånd i hånd i hverdagen,” fortæller bestyrelsen.

Et hjemligt sted med god atmosfære
Daniel Damgaard Laugesen glæder sig til at blive en del af den hverdag, der er på Heragården.

”Det er et meget hjemligt sted med god atmosfære og god kultur. Jeg glæder mig til at være et godt tilbud for dem, der bor på Heragården og at være et alternativ – i kraft af de værdier, Heragården bygger på – til mange andre tilbud inden for samme kategori. Og så glæder jeg mig til at komme i gang med arbejdet og blive en del af stedet,” siger Daniel Damgaard Laugesen.

Sammen med sin kone og deres tre børn er han bosat i Herning, og han er derfor også kendt med lokalområdet og dets muligheder. 

I fritiden holder Daniel Damgaard Laugesen meget af en løbetur og en god bog, og han står gerne på ski.

”Vi bor lige op af en skov, og jeg nyder naturen – også ved havet, når vi er i sommerhus. I fritiden er jeg også med i bestyrelsen for en daginstitution, og sammen med min familie kommer jeg i Herning Kirke og i Indre Mission i Herning,” siger Daniel Laugesen.

Bestyrelsen for Heragården glæder sig til samarbejdet med Daniel Damgaard Laugesen og ser frem til at byde ham velkommen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Tilmeld dig og følg os...