Ny leder på bofællesskabet Hjertebo

Velkommen til Claus Mester-Christensen, der bliver ny leder på bofællesskabet Hjertebo fra den 1. august 2017.

Bestyrelsen for Hjertebo har ansat Claus Mester-Christensen som ny leder af bofællesskabet pr. 1. august 2017.

Claus Mester-Christensen kommer fra en stilling som leder af Alpha Danmark, og har tidligere erfaringer fra både kirkeligt arbejde og fra salg og drift. Han har blandt andet været forstander af Citykirken i København, samt stifter og leder af egne virksomheder. Han er også uddannet coach og er netop i gang med at afslutte en efteruddannelse som arbejdslystkonsulent.

Bestyrelsen for Hjertebo fortæller, at de blandt andet har valgt Claus Mester-Christensen som fremtidig leder, fordi han med sin erfaring og personlige lederstil vil kunne tilføre Hjertebo fornyelse samtidig med en sikker og stabil drift.

”Han har i sin ledelse fokus på det enkelte menneske og finder det samtidig vigtigt, at alle indgår i et forpligtende teamsamarbejde.  Med sit fundament i det kristne livs - og menneskesyn vil han samtidig sikre, at Hjertebo forsat tilbyder et fællesskab, der bygger på de værdier, der er på bofællesskaber i tilknytning til Kristelig Handicapforening,” siger Anders Jensen, formand for Hjertebos bestyrelse.

En god stemning og et spændende hjem
Claus Mester-Christensen glæder sig til at lære beboere, medarbejdere og pårørende at kende – og til at komme i gang med arbejdet på Hjertebo.

”Jeg kunne mærke med det samme, da jeg trådte ind ad døren på Hjertebo, at jeg kunne lide at være der. Jeg oplevede en god stemning, og det er et spændende hjem – og for mig bliver det også en vigtig opgave at fortsætte udviklingen omkring, at det er et hjem,” siger Claus Mester-Christensen.

I fritiden har Claus Mester-Christensen haft meget forskelligt frivilligt arbejde, både kirkeligt og socialt. Han har været skolebestyrelsesformand, med i hovedbestyrelsen for Skole og Samfund og er nu med i Krifas Hovedbestyrelse og i bestyrelsen for den kirkelige ugeavis Udfordringen.

I slutningen af 2016 flyttede han sammen med sin kone, Gina, fra Roskilde til Tilst, og i Aarhus-området bor også to af deres tre voksne børn samt et barnebarn.

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Tilmeld dig og følg os...