Anne Brorson vender ikke tilbage som leder på Hjertebo

Anne Brorson har opsagt sin stilling på bofællesskabet Hjertebo og vender derfor ikke tilbage som leder efter endt barsel.

Anne Brorson har opsagt sin stilling på bofællesskabet Hjertebo og fratræder den 31. marts. Anne Brorson har det seneste år været på barsel og planen var, at hun skulle vende tilbage som leder i begyndelsen af marts. Men familiemæssige omstændigheder har gjort, at Anne Brorson har opsagt sin stilling som leder og har fået arbejde konsulent og forhandlingskoordinator i afdelingen for drift og udvikling af socialområdet i Randers Kommune.

”Siden jeg gik på barsel for et år siden, har min mand fået en ny stilling, som kræver en del rejseaktivitet, og derfor er der behov for, at jeg i den kommende tid har mere fokus på børnene. Det gør ondt helt ind i hjertet at tænke på, at jeg ikke længere skal være en del af Hjertebo eller Kristelig Handicapforening, men jeg håber, at vores veje krydses igen på et senere tidspunkt,” siger Anne Brorson. 

Ville gerne have beholdt hende

Bestyrelsen for Hjertebo har fuld forståelse for Anne Brorsons beslutning – selvom de gerne ville have beholdt hende som leder. 

”Anne Brorson har været med som leder på Hjertebo helt fra begyndelsen i 2012, og hun har været en dygtig og kompetent leder med hjertet på rette sted. Vi har været meget trygge ved hende som leder, og vi havde håbet at skulle fortsætte samarbejdet med hende. Vi er dog også fortrøstningsfulde og forventer snart at have en ny god leder af bofællesskabet,” siger Anders Korsbæk Jensen, der er bestyrelsesformand på Hjertebo.

Mens Anne Brorson har været på barsel, har Marianne Hansen været konstitueret leder, og det fortsætter hun med, indtil der er fundet en løsning på lederjobbet. 

”Bestyrelsen for Hjertebo har møde den 28. marts, hvor vi vil aftale det videre forløb i forhold til at  ansætte en ny leder,” siger Anders Korsbæk Jensen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Tilmeld dig og følg os...