Skærvebo og Annekset fejrede 20 år

Der var masser af stemning og fest, da Skærvebo og Annekset forleden fejrede 20-års jubilæum 

Teltet var rejst, og vejret indrettede sig hen ad dagen - fra regn til tørvejr - da Skærvebo og Annekset lørdag d.15 juni fejrede 20 års jubilæum.

Cirka 160 gæster var med til at fejre jubilæet.
Panderkager er en festtradition på Skærvebo/Annekset

På menuen var traditionen tro friskbagte pandekager - akkurat som dengang Skærvebo blev indviet for 20 år siden, og dengang bofællesskabet sammen med Annekset fejrede 10 års jubilæum.

Cirka 160 gæster var troppet op for at feste - beboere, ansatte, pårørende og venner. Borgmester i Hedensted Kommune Kasper Glyngø (A) havde også sat tid af til at kigge forbi og sammen med ham det meste af kommunens socialudvalg. Næstformand i socialudvalget, Birgit Jakobsen (Kristendemokraterne) kom desuden med en hilsen med masser af ros og velvilje. Hilsen-runden rummede også tak, ros og gode ønsker fra repræsentanter for både forældre, beboere, initiativtagere og KH. 

Det bliver altid godt

Efter frokost og hilsner var det tid til underholdning. Først husorkestret bestående af beboere og ansatte, der sang og spillede til en selvkomponeret sang, som alle kunne synge med på, og som blev klappet til anden gennemspilning. Derefter underholdt tryllekunstner Kenneth Baun sammen med udvalgte publikummer, der fik lov til at dumme sig godt og grundigt til stor begejstring for resten af tilskuerne.  

Dagen blev sluttet af med lagkage og sang ved Hedenstedkoret, som også er en stærk tradition på Skærvebo/Annekset, og som fik hele teltet med. 

En festdag lige i Skærvebo og Anneksets ånd opsummerer leder Erik Laursen:

"Da vejrudsigten lovede regn på jubilæumsdagen, blev jeg lidt skuffet. Men så tænkte jeg: Det skal nok blive godt alligevel! Og det blev det! Det bliver det altid, når Skærvebo og Annekset fejrer. Vores beboere er bare smaddergode til at feste. De er altid med på den," forklarer Erik Laursen. 

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Tilmeld dig og følg os...