PREP - styrk trivslen i dit parforhold

Hvis ikke du og din partner allerede har taget et PREP-kursus, så vil I ikke fortryde at prioritere det denne gang.

Prioritering skal der til, for kurset koster fire aftner, hvor I begge skal ud af huset. Men de fleste oplever, at den investering kommer mange gange tilbage.

PREP er ikke terapi... Hvorfor skal det understreges? Fordi deltagelse i PREP ikke må signalere "krise i parforholdet" hverken til andre eller jer selv. PREP er et koncept til bedre trivsel i parforholdet/familien. Trivsel har ingen øvre grænse. Man kan altid trives bedre.  

»Læs interview med psykolog og parterapeut Mattias Stølen Due - om PREP og parforhold

Om PREP

PREP giver redskaber til god kommunikation og nye perspektiver på samlivet. 

PREP er et undervisningstilbud. Kurserne afvikles efter et bestemt program og vil derfor have det samme indhold, uanset hvem der står som arrangør.

PREP står for Prevention and Relationship Enhancement Program.

PREP-konceptet stammer fra University of Denver i USA. Det er udviklet af psykologiprofessor Howard Markman og hans kollegaer på basis af mere end 30 års forskning i, hvad der hæmmer og fremmer et parforhold, hvor begge parter trives. 

Hvorfor tilbyder Kristelig Handicapforening PREP?

Gennem vores kontakt til familier, der har et barn med særlige behov, ved vi, at hverdagen her kan være presset ud over sædvanlige. Når hverdagen er under pres, er parforholdet det også.

Ikke desto mindre oplever familier også, at dét at få et barn med et handicap kan betyde stærkere bånd og bedre vilkår for kærligheden i familien. Vigtigt for at få startet den gode cirkel er blandt andet viden om, at der kan arbejdes bevidst på det - med enkle redskaber og gennemprøvede metoder; præcis hvad PREP tilbyder. 

Selvom PREP-konceptet ser ud på samme måde, uanset hvor det udbydes, gør Kristelig Handicapforenings undervisere sig umage for at målrette undervisningen til familier, der har et barn med handicap. Alle eksempler i undervisningen vil således være hentet fra familier i lignende situationer.

Hvordan ser en aften ud?

Hver aften starter med aftensmad. 

Derefter består programmet af en vekslen mellem undervisning i fællesskab og samtale mellem jer to som par. 

 

Kristelig Handicapforenings PREP-kursus i Herning i efteråret 2018 blev fuldt booket - med venteliste. 

Nu tilbyder vi et nyt på Sjælland. Skynd jer at slå til :-) Kurset har plads til seks par. 

Underviserne

Erik Laursen, leder af bofællesskabet Skærvebo og Tove Søgaard landsleder i Kristelig Handicapforening. Begge er uddannede PREP-konsulenter fra Center for Familieudvikling.

Det praktiske

Kurset forløber over 4 tirsdage fra kl. 17.30 til 21.00, og alle kursusaftnerne afholdes i Karlslunde Strandkirke, Karlslunde Mosevej 3, 2690 Karlslunde.

De fire aftner er:

Tirsdag d.22. oktober

Tirsdag d.5. november

Tirsdag d.19. november

Tirsdag d.3. december

Pris: 600 pr. par - for alle fire aftner! (inklusiv middag :-)

 

»Tilmeld dig her

(sidste frist for tilmelding:  fredag d.11 oktober)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Tilmeld dig og følg os...