Frøfestival 2018:
Jorden rundt på 3 dage! 

Glæd dig til Frøfestival 2018 hvor vi skal fra San Fransisco til Hong Kong, fra nord til syd, og det hele på bare 3 dage! I weekenden den 21.- 23. september samles folk fra alle lande og nationaliteter til Frøfestival på Frøstruphave Efterskole.

Weekenden vil blive fuld af sjov, alvor og masser af sang, musik og dans! Både fredag og lørdag vil vi feste til årets talentshow og lytte og se flotte opførelser fra deltagere fra hele verden! 

Følg med her på siden, hvor vi løbende vil løfte sløret for weekendens mange oplevelser!


VI SES!

Frøfestival - hvad er det?

Frøfestival er en musikfestival for mennesker med handicap. Der er plads til masser af sjov og alvor i et favnende fællesskab, og weekenden rummer både fest, dans og store grin ligesom andagter, bøn og lovsang også er bærende elementer gennem hele weekenden.

Frøfestival afholdes i samarbejde med Frøstruphave Efterskole. Alle skolens elever rykker ud af deres værelser og sover i klasselokaler. Ind på værelserne rykker alle deltagerne – og nogle deltagere medbringer også egen campingvogn.  

Frøfestival er åben for alle! Mange af deltagerne på Frøfestival bor på Kristelig Handicapforenings bofællesskaber, men det er slet ikke et krav. Tværtimod. Frøfestival er åben for alle!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Tilmeld dig og følg os...