TAK for en fantastisk Frøfestival 2017

I weekenden den 15.-17. september var der samlet både riddere, munke og og smukke middelalder-kvinder til Frøfestival på Frøstruphave Efterskole.

Weekenden blev danset i gang med middelalder-dans fredag aften og efterfølgende Talentshow. Lørdag var der masser af aktiviteter i løbet af dagen, og om aftenen var der festaften, Talentshow og midnatslovsang. Til søndagens gudstjeneste fik vi besøg af en kirkeklovn, og sluttede med alle at "gå på livets vej" rundt i hallen. Alt i alt en fantastisk middelalderfest med masser af sang og musik, alvor og sjov - og plads til alle. 

Kristelig Handicapforenings landsleder, Tove Søgaard, takker alle for en dejlig weekend.

"Jeg oplever, at vi er med til at løfte og favne hinanden, og der er plads til hver enkelt af os med det særlige, vi kan og er," siger Tove Søgaard.

På gensyn på Frøfestival 2018!

Frøfestival - hvad er det?

Frøfestival er en musikfestival for mennesker med handicap. Der er plads til masser af sjov og alvor i et favnende fællesskab, og weekenden rummer både fest, dans og store grin ligesom andagter, bøn og lovsang også er bærende elementer gennem hele weekenden.

Frøfestival afholdes i samarbejde med Frøstruphave Efterskole. Alle skolens elever rykker ud af deres værelser og sover i klasselokaler. Ind på værelserne rykker alle deltagerne – og nogle deltagere medbringer også egen campingvogn.  

Frøfestival er åben for alle! Mange af deltagerne på Frøfestival bor på Kristelig Handicapforenings bofællesskaber, men det er slet ikke et krav. Tværtimod. Frøfestival er åben for alle – både børn, unge og voksne!   

Efter Frøfestival bliver der udgivet et magasin fyldt med fotos fra weekenden. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Tilmeld dig og følg os...