Frøfestival 2019 - på havet!

Om du er pirat, sørøver eller havfrue er du RIGTIG meget velkommen til tre dages fantastisk: Frøfestival på Havet d.13-15. september på Frøstruphave Efterskole

Vi venter dig ved kajen og glæder os til du går i land! 

Vi er vilde med Frøfestival, og i år skal vi rigtig have gang i sejlene. Vi skal synge, danse og være sammen i et fællesskab om Gud og høre om hans store kærlighed til os.

Gør dig klar til en forrygende sejlads. Husk redningsvesten eller fiskestangen - eller lige netop det, du har brug for til alletiders Frøfestival.

Og: begynd at øve dig på din sang til talentshowet allerede nu!

Alle er velkomne – frømænd, havfruer og haletudser...


Frøfestival - hvad er det?

Frøfestival er en musikfestival for mennesker med handicap. Der er plads til masser af sjov og alvor i et favnende fællesskab, og weekenden rummer både fest, dans og store grin ligesom andagter, bøn og lovsang også er bærende elementer gennem hele weekenden.

Frøfestival afholdes i samarbejde med Frøstruphave Efterskole. Alle skolens elever rykker ud af deres værelser og sover i klasselokaler. Ind på værelserne rykker alle deltagerne – og nogle deltagere medbringer også egen campingvogn.  

Frøfestival er åben for alle! Mange af deltagerne på Frøfestival bor på Kristelig Handicapforenings bofællesskaber, men det er slet ikke et krav. Tværtimod. Frøfestival er åben for alle!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Tilmeld dig og følg os...