Netværk for forældre til børn med autisme

Meget bliver lettere, når man ikke alene...

Har du et barn med en diagnose inden for autismespektret, så er Forældrenetværk: autisme og tro måske noget for dig. 

Netværket er startet op i et samarbejde mellem Kristelig Handicapforening og to forældrepar: Mirjam og Daniel Kristiansen samt Helle og Klaus Hebsgaard. Sammen med landsleder i Kristelig Handicapforening, Tove Søgaard, udgør de styregruppen bag netværket. Har du idéer eller ønsker til styregruppen kontakt da Tove Søgaard på tove@k-h.d eller tlf. 30 66 40 84.

Vær med på Facebook

Netværket blev startet op på et fællesmøde lørdag den 8. september 2018 og er i første omgang tænkt som et fællesskab, hvor man kan udveksle erfaringer og møde ligestillede. På sigt bliver der måske stemning og mulighed for at tage initiativer til arrangementer, udvikling af materiale m.m.

»Læs om opstartsmødet her

På opstartsmødet blev facebookgruppen "Forældrenetværk: autisme og tro" introduceret som en fælles platform for sparring, erfaringsdeling og fællesskab. Her er alle forældre i målgruppen velkomne. 

»Find facebook-gruppen "Forældrenetværk: autisme og tro" her

Mange forældre valgte desuden at blive medlem i en mindre gruppe, hvor der er mulighed for at lære hinanden bedre at kende. I det lille netværk er der også mulighed for eksempelvis at mødes i et hjem eller tage på udflugt. Det er helt op til det enkelte netværk.

Er du forælder til et barn med en autismediagnose, og vil du gerne høre mere, eller kunne du tænke dig, at blive en del af et lille netværk, så giv os et kald på tlf. 87 41 01 38 eller send en mail til info@k-h.dk.

»Læs mere om næste netværksamling d. 9. november 2019

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Tilmeld dig og følg os...