Efterår 2016

I september 2016 var der oversvømmelse i det område, hvor mange af familierne i vores støtteprojekt bor. Børnene er blevet besøgt i oktober, og lederen for projektet har bemærket en ændring i børnenes ansigter. 

Projektet har skiftet medarbejder. Den nye medarbejder hedder Mrs. Rani, og hun arbejder som søndagsskolelærer. Lederen af projektet beskriver hende som meget engageret og dedikeret til at hjælpe dem, der har behov for det, og hun har været en del af CSCM’s arbejde siden 2001. 

I November fik børnene trøjer, og der har været afholdt et møde for forældrene for at fortælle dem om, hvordan man kan opdrage og hjælpe et barn med handicap. 

Alle familierne blev inviteret til en CSCM-julefest den 22. december. Børnene fik nyt tøj og gaver. De kan godt lide at få hilsner fra deres støtter I Danmark. Lokale børn blev også inviteret til julefesten. Det var en et godt arrangement, og børnene var meget glade. 

» Støt projektet

26. juni 2016

Den 26. juni uddelte CSCM de første vigtige fornødenheder og hjælpemidler til familierne, som støttes af Kristelig Handicapforening. 

CSCM havde inviteret Dr. Kommalapati Sridhar, medlem af statens lovgivende forsamling, til at deltage i uddelingen, og han udtrykte sin glæde ved CSCM om projektet i samarbejde med Kristelig Handicapforening. 

Familierne fik udleveret seng, kørestol, tæppe, pude, tallerken, glas og førstehjælpskasse og andre ting 

Alle børnene og deres forældre ankom i en tuk-tuk (en trehjulet taxa) for at hente tingene og bringe dem tilbage til der, hvor de bor 

Alle familierne fik mad, og deres rejse blev betalt. Pastor Benarji beskriver det som et velsignet arrangement og en glæde at regnen stoppede i løbet af arrangementet og først begyndte igen, da det var slut.

» Støt projektet

14. juni 2016

En lille opdatering fra Indien. Lederen af projektet, Benarji, fortæller, at det går godt med de ti familier. De har besøgt familierne - mest om aftenen, da der har været 47 graders varme om dagen. Der er nu købt 10 kørestole, tallerkener, glas og tæpper, og de modtager snart senge, puder og sengetæpper. 

» Støt projektet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Tilmeld dig og følg os...