Sælg lodsedler

KH udgiver en lodseddel hvert forår. Den sælges over hele landet fra 15. marts til 15. maj og indtægterne herfra er en meget væsentlig del af KHs samlede budget.

En lodseddel sælger ikke sig selv. Derfor er vi afhængige af, at nogen hjælper med at sælge. Mange private personer, skoleklasser, konfirmander, foreninger mv. sælger lodsedler for KH. Men der er brug for mange flere sælgere.

Bonus på 10 kr. pr. lodseddel
Når sælgere sælger over 100 lodsedler, kan man opnå en bonus på 10 kr. pr. lodseddel. Sælger du 100 lodsedler, får du således 1.000 kr. i bonus.

BEMÆRK: Enkeltpersoner kan opnå bonus på 1.250 kr. - for salg af 125 lodsedler. Er I flere enkeltpersoner, der sælger sammen, kan der opnås bonus på 1.250 kr. pr. person. For foreninger, klubber, skoler mv. er der ikke et maksimum for bonus.

Bestil lodsedler herunder.

Bonus er skattepligtig, og børn under 13 år kan ikke få udbetalt personlig bonus. Se reglerne her.

Koordiner salget i et område
Du kan også hjælpe os ved at koordinere salget i et større eller mindre område og gøre en særlig indsats i dette område for at få klubber, foreninger, skoler eller andre til at sælge lodsedler. Vi hjælper dig naturligvis med at komme i gang med en sådan opgave.

Kontakt KH hvis du vil koordinere salget i et større eller mindre område. 

Praktisk info

Lodsedlen er et skrabelodseddel, så man med det samme kan se, om man har vundet. Lodsedlerne koster 25 kr. pr. stk.

Gevinstlodsedler indsendes til landskontoret senest 1. juni og gevinster udsendes i perioden 15.-30. juni.

Bestil lodsedler

(*)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Tilmeld dig og følg os...