BOFÆLLESSKABER

Sydhjørnet

Grønnegade 3
6580 Vamdrup
Tlf.: 2452 8998

Leder:
Knud Dideriksen
28552411
knud@(if you can see this please update your browser)sydhjornet.dk

www.sydhjornet.dk 

Oprettet: 2012 
Lejligheder: 12

Om Sydhjørnet

Målgruppen for Sydhjørnet er unge med Aspergers Syndrom eller en anden beslægtet udviklingsforstyrrelse eller unge med brug for samme type støtte som disse. Sydhjørnet har plads til 12 beboere. 

Bofællesskabet Sydhjørnet ligger i Vamdrup (15 km sydvest for Kolding Centrum) på en grund få 100 meter fra togstationen.  Den første beboer flyttede ind i marts 2012. 

Sydhjørnet er en selvejende institution med en bestyrelse på 5 personer. Både forældre og ressourcepersoner udenfor forældrekredsen er inddraget. Sydhjørnet har fået certificering til at drive friplejeboligvirksomhed og er tildelt statsstøtte og byggekvote til opførelse af 12 friplejeboliger. Nærmere oplysninger kan findes på www.tilbudsportalen.dk

Det primære bagland foruden KH er forældre og pårørende til en række potentielle beboere, som har ønsket at komme på en interesseliste.  Der er få ledige pladser, så det anbefales at rette henvendelse snarest, såfremt der er interesse for at få en lejlighed i bofællesskabet.

Se info-ark om bofællesskabet Sydhjørnet

Se info-folder om Sydhjørnet.

 

Kig indenfor på Sydhjørnet

Filmene afspiller via youtube, og til slut vises derfor en rude med 4-6 andre videoer, som ikke har med Kristelig Handicapforenings arbejde at gøre.

Tag med en tur rundt om SydhjørnetTypovizion Typo3 CMS